سرخط خبرها

به گزارش فریاد نهاوند آنلاین، فرماندار شهرستان نهاوند با ارسال پیامی فرارسیدن شانزدهم آذرماه را به دانشجویان که آینده سازان امروز و چهره پردازان فردای ایران اسلامی هستند تبریک و تهنیت گفت.

متن پیام بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

 روز ۱۶ آذر، روز دانشجو، روز اعلام اعتقاد و اعتماد به نسلی است که نقشی اساسی و پایه‌ای در پیشرفت و آبادانی ایران اسلامی داشته و برای ارتقای روز افزون معرفت و آگاهی، عزم خود را جزم نموده و کمر همت برای فتح سنگرهای علم و دانش بسته‌اند.
این روز فرصتی است که نقش برجسته و پررنگ دانشجویان، این قشر تاثیرگذار و پرافتخار را در جامعه یادآوری کنیم و یادمان نرود که آن‌ها همواره در جهت شکوفایی ایران اسلامی تلاش کرده و نقش بسزایی داشته‌اند و دارند.
اینجانب ۱۶ آذرماه و فرخنده روز دانشجو که بحق پاسداشت استقلال‌خواهی و استکبارستیزی می‌باشد را به اصحاب علم و اندیشه، جوانان و دانشجویان عزیز و حقیقت‌جو‌، اساتید گرانقدر و جامعه علمی و دانشگاهی ایران اسلامی به ویژه دانشجویان و دانشگاهیان آگاه و تلاشگر شهرستان نهاوند تبریک و تهنیت عرض نموده و توفیق، عزت، سلامتی و سربلندی یکا یک شما عزیزان را از درگاه خداوند منان و متعال مسئلت می‌نمایم.

احمدوند فرماندار شهرستان نهاوند

نظرات (0)

امتیاز 0 از 5 از مجموع 0 رای
نظری برای این مطلب وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

  1. ارسال نظر توسط مهمان
امتیاز به مطلب:
0 کاراکتر
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location