سرهنگ علی مختاری فرمانده سپاه ناحیه نهاوند در سخنرانی پیش از خطبه های این هفته شهرستان نهاوند به مناسبت شهادت سردار رشید اسلام ، سپهبد قاسم سلیمانی با اشاره به صفات بارز شهید سلیمانی اظهار داشت : سردار سلیمانی به دوستان شهیدش سردار کاظمی سردار همدانی و دیگر همرزمان شهیدش پیوست.
فرمانده سپاه ناحیه نهاوند گفت : با رفتن سردار سلیمانی مسیر و حرکت ایشان متوقف نخواهد شد و مسیر و اهداف ایشان ادامه خواهد داشت.
وی افزود: دشمنان اسلام و مسلمین بدانند شهادت این سردار محبوب علاوه بر وحدت و انسجام در کشور بلکه سبب وحدت در جهان اسلام و شادی آنها زودگذر و تبدیل به عزا خواهد شد.
سرهنگ مختاری بیان داشت: سردار سلیمانی بالاترین مدال افتخار را از رهبری گرفتند و همواره خود را سرباز امت و اسلام می دانست.
وی افزود : امریکایی ها در منطقه اعلام کرده بودند که با هزینه ۷تریلیون دلار نتوانستند به اهداف خود برسند.
فرمانده سپاه ناحیه نهاوند گفت : امریکاییهای تروریست قدرت محاسباتی خود را از دست داده اند و طبق فرمایشات رهبری که امریکا رو به افول است روشن است که اقداماتشان در منطقه در بی تدبیری در حال عمل است.
وی در خاتمه ابراز داشت: مسلماً سلیمانی ها مسیر سردار را ادامه خواهند داد شاگردان و پرورش یافتگان سردار ادامه دهندگان مسیر شهید خواهند بود.