سرخط خبرها

فرماندار نهاوند گفت: به‌ثمر رسیدن پروژه پارک بانوان یکی از مطالبات شورای فرهنگ عمومی شهرستان بود، که محقق شد.

 

به گزارش فریاد نهاوند آنلاین، جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان به ریاست امام جمعه و با حضور فرماندار، دادستان، فرمانده سپاه و اعضا شورای شهرستان در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

فرماندار شهرستان نهاوند گفت: مباحثی که در جلسه مطرح می‌گردد، دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی این مصوبات را پیگیری و رسیدگی نموده و خروجی و نتیجه را در جلسه شورای فرهنگ شهرستان ارائه نماید.

ناصری خاطرنشان کرد: با کمک شورای فرهنگ عمومی چندین ثمن جهت کار در فضای فرهنگی شهرستان تعریف شود.

وی با اشاره به اهمیت روز وحدت حوزه و دانشگاه، گفت: با هماهنگی شورای فرهنگ برای روز ۲۷ آذر مراسم باشکوه و واحدی در شهرستان برنامه‌ریزی نمائیم.

فرماندار نهاوند خاطرنشان کرد: به ثمر رسیدن پروژه پارک بانوان یکی از مطالبات شورای فرهنگ عمومی شهرستان بود که با همت مجموعه شهرداری و شورا و خصوصا پیگیری‌های مجدانه شهردار محقق شد.

نظرات (0)

امتیاز 0 از 5 از مجموع 0 رای
نظری برای این مطلب وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

  1. ارسال نظر توسط مهمان
امتیاز به مطلب:
0 کاراکتر
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location