سلگی در جلسه تنظیم بازار و اقدام مشترک نهاوند گفت: جلوگیری از احتکار مد نظر مدیران اتاق اصناف باشد، ما در انبارهای استان و شهرستان کمبودی نداریم و دلیلی برای گرانفروشی نیست، مکان های از جمله فروشگاهها و مغازه ها نباید خالی از جنس باشد و از لحاظ اجناس تا حد معقول تامین شوند.
وی افزود: بازرسی ها در سطح بازار بصورت جدی تر و جامع تر باشد، از فردا ۲۱ اردیبهشت با چند اکیپ نظارتها از سر گرفته میشوند.و مردم باید حتما خروجی نظارت های ما را ببینند.
سرپرست فرمانداری نهاوند تصریح کرد: از ظرفیت اصحاب رسانه برای اطلاع رسانی و آگاه سازی مردم در جهت اینکه طرح ایجاد شده بسیار سودمندو هدفمند است استفاده شود.
سرپرست فرمانداری در خاتمه گفت: نظارت بر نانوایان به صورت جدی انجام گیرد، تا شاهد کم فروشی ها و پایین آمدن کیفیت نان نباشیم و بازاری باثبات و بدور از حاشیه داشته باشیم همه ما به نوعی باید بتوانیم نسبت به جهاد تبیین در این وضعیت استفاده کنیم و آثار مثبتی هم که در جامعه وجود دارد را برای مردم تشریح و تبیین کرد.
کاکاوند، سرپرست صنعت معدن وتجارت در جلسه کارگروه تنظیم بازار گفت:در خصوص ثبت کارتخوانهای نانوایان جهت مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه نان حدود ۸۵ درصد نانوایان شهرستان موفق به ثبت کارتخوانها خود شده اند و مابقی بدلیل ایراد دستگاههای پوز و یا پروانه کسب، در جهت رفع مشکل این دسته از نانوایان ادارات صنعت معدن تجارت و اتحادیه اقدامات لازم را در دستور کار دارند.
وی افزود: تیم های صنعت و معدن بصورت محسوس در غالب ۱۲ اکیپ انجام گرفته است.تاکنون ۳۴ مورد تخلف به ارزش ۵۹میلیون ریال گزارش شده است که ۲۵ مورد آن عدم درج قیمت و عدم ارائه فاکتور بوده است و پرونده ها به اداره تعزیرات واگذار شده است.
کاکاوند در پایان گفت :تیم بازرسی اداره صمت با همکاری اتاق اصناف با نظارت ها و بازرسی های مستمر روزانه از واحدهای صنفی،تخلف های مانند احتکار،گرانفروشی و...رصد و با متخلفین برخورد می شود.