سرخط خبرها

به گزارش فریاد نهاوند آنلاین، ضرغام احمدوند فرماندار نهاوند در این جلسه با انتقاد از عدم تعیین تکلیف پروژه‌هاي نيمه‌كاره آموزش وپرورش نهاوند اظهار داشت: در حال حاضر بیش از ۱۴ سال است که ساختمان نیمه کاره آموزش و پرورش در شهرک حیدری نهاوند به حال خودش رها شده که مردم و فرهنگیان نمی توانند از آن استفاده کنند.

فرماندار نهاوند با تاکید بر اینکه نباید بگذاریم بیت المال اینگونه از بین برود و این پروژه ها را باید با همفکری و تعامل سایر اعضای شورای آموزش و پرورش تبدیل به احسن کنیم افزود: گزارش و توضیحات اداره کل نوسازی مدارس استان در رابطه با این پروژه های نیمه کاره ، توجیه به نظر می رسد و قابل قبول نیست.

احمدوند با ابراز تاسف از نیمه کاره و رها شدن این ساختمان در شهرک حیدری نهاوند گفت: این مکان سبب احساس ناامنی و زمینه بزهکاری اجتماعی و البته اتفاق هایی که گفتن آن یقینا خوشایند مردم و مسولین نیست، شده است و باعث بدبینی مردم به نظام و دولت می شود.

لازم به ذکر است؛ عملیات اجرایی ساختمان اداری و بلاتکلیف آموزش و پرورش که از سال۸۷ آغاز و در حال حاضر برای تکمیل این پروژه به ۱۲میلیارد تومان اعتبار نیاز است.اما با توجه به اینکه اعتبارات شهرستانی و استانی جوابگوی ادامه ی این پروژه نیست،باید برای تامین آن از منابع ملی تلاش کرد، تا بلکه این روزها باری از دوش دغدغه اهالی شهرک و البته مجموعه آموزش شهر نهاوند برداشته شود.

شایان ذکر است؛ ۱۶ پروژه نیمه کاره آموزشی شامل پروژه های نیمه کاره ی مدارس محلاتی ، سنایی ، استخر دانش آموزی ، ساختمان نیمه کاره آموزش و پرورش، مسکن مهر فرهنگیان و دبیرستان ابن سینای نهاوند از جمله مهمترین پروژه های نیمه کاره و بلاتکلیف آموزش و پرورش نهاوند است که نیازمند تامین اعتبارات ویژه ای برای اتمام این پروژه ها می باشد.ش

نظرات (0)

امتیاز 0 از 5 از مجموع 0 رای
نظری برای این مطلب وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

  1. ارسال نظر توسط مهمان
امتیاز به مطلب:
0 کاراکتر
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location