سرخط خبرها

سینما به عنوان یکی از زیرساخت‌های فرهنگی سالهاست در نهاوند پرده ی سپیدش با تعطیلی، سیاه و تاریک شده است.

 

به گزارش فریاد نهاوند آنلاین، در این سالهای تعطیلی تنها سینمای شهر نهاوند، فرهنگ دوستان و هنرمندان دغدغه مند بارها و بارها نبود سینما در شهر را از مسؤلین مطالبه کردند و در پایان مسؤلین شهرستان به پرده ی استیجاری در سالن اندیشه مجتمع ارشاد اسلامی به نام سینما اندیشه نهاوند اکتفا کردند که به دلایلی از جمله ؛ دور بودن از مرکز شهر، قرار گرفتن در محیط اداری( گاهاً جلسات‌ و همایش های شهرستان نیز در همین سالن برگزار می‌شد)، تبلیغات محدود اکران و... مورد استقبال شهروندان قرار نگرفت.

دراین میان اعضای شورای پنجم و شهردار سابق شهر نهاوند از احداث پردیس سینمایی در شهر نهاوند خبر دادند که آن خبر هم خیلی زود در آرشیو خبرگزاری ها و نشریات جا خوش کرد و سینمایی هم در نهاوند احداث نشد.

اکنون چند روزی است مالک سینما فرهنگ نهاوند تصمیم به فروش ساختمان سینما گرفته است و می‌طلبد مسئولین شهر و شهرستان برای جبران کاستی های فرهنگی_تفریحی نهاوند آستین همت را بالا بزنند و از طرق مختلف ساختمان سینمای قدیمی شهر را که در بهترین مکان واقع شده به نفع شهر و شهروندان خریداری و استانداردسازی نمایند تا پس از سالها خانواده های نهاوندی از این مکان فرهنگی بهره مند شوند.

نظرات (0)

امتیاز 0 از 5 از مجموع 0 رای
نظری برای این مطلب وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

  1. ارسال نظر توسط مهمان
امتیاز به مطلب:
0 کاراکتر
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location