سرخط خبرها

فرمانده سپاه نهاوند گفت:یکی از عرصه‌های فعالیت بسیج گروه های جهادی است و جهادگران بسیجی با حضور در مناطق محروم به مردم خدمت‌رسانی می‌کنند.

 

به گزارش فریاد نهاوند آنلاین، سرهنگ علی مختاری با بیان اینکه ۱۸۰ گروه جهادی به شکل تخصص محور در عرصه‌های مختلف سازمان‌دهی شده، افزود: گروه‌های جهادی در مقاطع مختلف سال و در عرصه های تخصصی در میدان خدمت به مردم حضور دارند ولی ایام تابستان به جهت اوقات فراغت استقبال از اردوهای جهادی بیشتر است و این گروهها به مناطق مختلف با تخصص های مختلف اعزام میشوند.

وی افزود:یکی از مهمترین اقدامات جهادگران مسئله محوری و شناسایی مسائل بوم محلات است که طبق این موضوع برای خدمت‌رسانی حضور پیدا می‌کنند

وی گفت: در راستای برگزاری رزمایش‌های تابستانه جهادگران بسیجی از امروز اردوی جهادی بسیج محلات و اقشار در نهاوند شروع و جهادگران در قالب گروه های جهادی با حضور در مناطق مختلف به مردم و خصوصاً افراد تحت پوشش خدمات مختلفی ارائه می‌دهند.

نظرات (0)

امتیاز 0 از 5 از مجموع 0 رای
نظری برای این مطلب وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

  1. ارسال نظر توسط مهمان
امتیاز به مطلب:
0 کاراکتر
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location