عباس تکلو بخشدار خزل، گفت: از مدیران و معلم های مدارس همراه و همیار کتابخانه های بخش خزل در هفته کتاب تقدیر به عمل خواهد آمد.
وی افزود: برگزاری جلسات انجمن کتابخانه های عمومی فرصتی است تا با هم افزایی همه دستگاهها ، جایگاه و اهمیت کتاب ،کتابخوانی و کتابخانه را در جامعه ارتقا بخشیم.
🔹حجت الاسلام والمسلمین محبی امام جمعه فیروزان:
دعوت از مردم و اهالی شهر فیروزان جهت اهدای کتاب به کتابخانه شهید قدوسی به خصوص در بحث کتب کمک درسی و استفاده بهینه همه دانش آموزان ازکتاب های یکدیگر ضروری است.
🔹 میلاد امینیان رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان نهاوند:
ظرفیت آموزش و پرورش شهر فیروزان با توجه به حضور مدیران و معلمین متعهد ، در بحث ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی بالاست که امیدواریم با برنامه ریزی در طرح های پیشنهاد شده ، بحث حضور حداکثری دانش آموزان علاقه مند در کتابخانه ها محقق گردد.
در پایان این نشست در قالب طرح تکریم از خانواده معظم شهدا، از خانواده شهید مجتبی سراقی از شهدای بخش خزل به رسم یاد بود قدردانی شد.