سرخط خبرها

به گزارش فریاد نهاوند آنلاین، ضرغام احمدوند در نشست تجلیل از مدال‌آوران المپیاد استعدادهای برتر شهرستان نهاوند که با حضور مدیرکل ورزش و جوانان استان همدان برگزار شد ضمن تسلیت شهادت جمعی از هم‌وطنان در حادثه تروریستی شیراز و همچنین شهدای مدافع امنیت، تصریح کرد: در حوادث اخیر کشور متأسفانه دشمن توطئه‌های متعددی برای به انحراف کشیدن جوانان خصوصاً بانوان داشت؛ اما بانوان افتخارآفرین نهاوند علاوه بر کسب عناوین در رشته‌های مختلف ورزشی باغیرت، عرق و وطن‌پرستی پشتیبان کشور و ولایت بوده و هستند.

وی گفت: خوشبختانه مردم فهیم نهاوند با بصیرت، آگاهی و ولایت‌مداری همواره پابه‌رکاب نظام و انقلاب بوده و هستند و از این برهه حساس عبور کردند.

فرماندار نهاوند، تصریح کرد: در بحث جایگاه ورزش نهاوند هرچه بتوانیم به ورزشکاران و جامعه ورزش کمک کنیم به رشد همه‌جانبه شهرستان کمک کرده‌ایم؛ چراکه سلامت عمومی را تضمین می‌کند.

وی با اشاره به اقدامات مثبت صورت‌گرفته در شهرستان در راستای توسعه همه‌جانبه، گفت: به حمدالله با وحدت‌آفرینی امام‌جمعه محترم و پیگیری‌های نماینده محترم شهرستان در مجلس شورای اسلامی اقدامات خوبی صورت‌گرفته اما می‌طلبد در بحث رسیدگی به قهرمانان و توسعه زیرساخت‌های ورزشی نگاه ویژه‌تری به نهاوند شود.

احمدوند، گفت: به حمدالله به برکت دولت سیزدهم اعتبارات خوبی از محل سفر ریاست‌جمهوری، ملی و استانی برای پروژه‌های عمرانی جذب شده است که نویدبخش آینده روشن را می‌دهد.

وی در پایان با اشاره به اینکه موضوع دوچرخه‌سواری بانوان در شهرستان در کمیته بانوان و کارگروه‌های مربوطه مطرح شده است، گفت: در آینده نزدیک خبرهای خوبی برای دختران و بانوان شهرستان در این راستا خواهیم داشت.

 

نظرات (0)

امتیاز 0 از 5 از مجموع 0 رای
نظری برای این مطلب وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

  1. ارسال نظر توسط مهمان
امتیاز به مطلب:
0 کاراکتر
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location