به گزارش فریاد نهاوند آنلاین، به مناسبت در پیش بودن ۲۲ اسفند مصادف با سالروز تاسیس بنیاد شهید به فرمان حضرت امام خمینی(ره)و روز بزرگداشت شهدا میز خدمتی در مصلی نماز جمعه نهاوند برگزار شد.
مصطفی سراقی ریاست بنیاد شهید و امورایثارگران نهاوند ضمن گرامیداشت 22اسفند و سالروز تاسیس بنیاد شهید و نیز روز بزرگداشت شهدا گفت خدمترسانی به ایثارگران از مسائل اصلی است که مشکلاتی همچون بیماری کرونا این امر را برای جامعه ایثارگری دشوار نموده است و امروز با برپایی میز خدمت به مناسبت ۲۲ اسفند باعث شد تا این عزیزان بتوانند برخی امور خود را بدون طی کردن مراحل اداری به نتیجه مطلوب خود برسانند.
وی افزود: خانواده معظم شهدا و جانبازان عزیز ما از قشر خاصی هستند که رسیدگی به امور این عزیزان وظیفه تمامی ارگانها است و باید بدون کوتاهی این امر صورت پذیرد.
گفتنی است؛ در پایان میز خدمت از اداراتی که با بنیاد شهید و امورایثارگران در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت همکاری دارند با اهدای لوح تقدیر تجلیل صورت پذیرفت.