دادستان همدان گفت: اگر اعتبار تخصیص داده شده در سفر رئیس جمهور به استان برای شرکت "قزل دانش" نهاوند جذب شود، این مجموعه به طور کامل احیا شده و علاوه بر فراهم ساختن فرصت اشتغال برای 100 نفر تا حدود قابل توجهی نیاز کشور به "تخم چشم زده ماهی قزل آلا" را مرتفع و سالانه از خروج پنج میلیون دلار ارز جلوگیری می کند.
حسن خانجانی موقر در حاشیه بازدید از مزرعه نیمه تعطیل "قزل دانش" در نهاوند، گفت: این مزرعه مرکز تولید و تکثیر ماهی قزل آلا در کشور و "تکثیر تخم چشم زده قزل آلا" است که سال 1393 به علت آلودگی ناشی از آب مورد استفاده در "سایت گردشگری در سراب گاماسیاب" علاوه بر تحمل خسارت 20 میلیارد تومانی، تمامی لاروماهی زنده در مزرعه نیز نابود شد.
وی گفت: به گفته مدیر شرکت قزل دانش، در حدود 30 درصد از نیاز کشور به "تخم چشم زده ماهی قزل آلا" در این مزرعه تولید می شود که با توجه به دمای مناسب طبیعی آب، خارج از فصل امکان پرورش ماهی هم دارند.
دادستان همدان عدم تخصیص به موقع اعتبارات را مشکل نخست این مرکز عنوان کرد و افزود: در سفر رییس محترم جمهور در مرداد ماه سال جاری به استان، با پیگیری های انجام شده اعتبار مورد نیاز تخصیص داده شده، اما تاکنون جذب نشده که تحقق آن نیاز به همراهی فرماندار و استاندار دارد.
خانجانی موقر تصریح کرد: در صورت جذب اعتبار تخصیص داده شده، لولهکشی از سرچشمه تا مزرعه به منظور راهاندازی امن چرخه تولید یا همان پوشش کانال آب ورودی از سرچشمه تا سرریز نیروگاه و نیز بازسازی کمی و کیفی بخش هایی از مزرعه انجام می شود.
وی قول مساعد داد تا برای جذب اعتبار مصوب شده، مطابق با قانون و به منظور حمایت از تولید و ایجاد فرصت های شغلی، پیگیر خواسته صاحبان شرکت "قزل دانش" باشد.