سرخط خبرها

ساماندهی نهر شعبان یک ضرورت برای استمرار صنعت کشاورزی است

۵۰ کیلومتر از انهار کشاورزی نهاوند نیازمند ساماندهی است

اقتصاد و معیشت مردم نهاوند وابسته به کشاورزی است

 

به گزارش فریاد نهاوند آنلاین ،  ضرغام احمدوند در جلسه بررسی مشکلات نهر شعبان که با حضور مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان و مدیران استانی و شهرستان برگزار شد با تأکید بر اینکه اقتصاد و معیشت مردم نهاوند و روستاهای تابعه آن وابسته به کشاورزی است، گفت: در بحث تأمین آب موردنیاز کشاورزان برای آبیاری زمین‌های کشاورزی از بدو روی کار آمدن دولت مردمی آیت‌الله رئیسی اقداماتی در سطح شهرستان با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود انجام شده است.

وی با بیان اینکه در سالیان گذشته بازدیدهایی جهت رفع مشکل نهر شعبان و همچنین ساماندهی انهار فرعی انجام شده است، گفت: آنچه امروز باید باهمت مسئولین محترم استان موردتوجه قرار بگیرد تأمین اعتبار ادامه عملیات ساماندهی نهر شعبان و همچنین انهار فرعی است.

فرماندار نهاوند، گفت: نهر اصلی شعبان دارای ۱۴ کیلومتر طول با ۴۶۰ دریچه آبگیری است که تاکنون ۱۱۵ کیلومتر در آن با احتساب انهار فرعی بتنی شده و حدود ۵۰ کیلومتر دیگر نیاز به بتنی شدن دارد.

وی با بیان اینکه در دو سال گذشته وضعیت رودخانه به‌خاطر کاهش بارندگی و آب‌گرفتگی با مشکلاتی روبرو بود، گفت: خوشبختانه در سال جاری انتظار می‌رود موارد و مشکلات به‌شدت گذشته نباشد؛ اما باید تمهیدات لازم برای مواجه با مشکلات گذشته را داشت.

وی نهر شعبان را مهم‌ترین و اصلی‌ترین منبع آب برای باغات و بخش زراعت عنوان کرد و گفت: از مجموع زمین‌های زراعی و باغ‌های شهرستان یک هزار و ۸۰۰ هکتار زیرپوشش این نهر قرار دارند که ۹۵ درصد این اراضی را باغات تشکیل می‌دهد.

نظرات (0)

امتیاز 0 از 5 از مجموع 0 رای
نظری برای این مطلب وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

  1. ارسال نظر توسط مهمان
امتیاز به مطلب:
0 کاراکتر
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location