سرخط خبرها

به گزارش فریاد نهاوند آنلاین ، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دقایقی قبل به همراه استاندار و هئیت همراه وارد نهاوند شد و در آئین عبادی سیاسی نماز جمعه شهرستان شرکت کرد. سخنرانی در بین الصلاتین نماز اولین برنامه وزیر در شهرستان نهاوند بود . 

محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سخنرانی بین الصلاتین گفت: افتخار می‌کنم و خوشبختم بخاطر اینکه امروز در میان مردم شریف شهرستان نهاوند حضور دارم. مردمی که همواره در انقلاب پیشگام بوده اند و سابقه درخشانی در مبارزات دارند.

وی افزود: تشکر می‌کنم از نماینده محترم مردم شهرستان نهاوند جناب آقای شهبازی که از مدیران خوشنام و نمایندگان کاربلد و مورد اعتماد هستند بخاطر دعوت از بنده جهت حضور در میان مردم ولایت مدار نهاوند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: این شهر مهد دلیران مردان است منجمله سردار عزیز شهید حاج میرزا محمد سلگی.

وی افزود: این انقلاب با درایت امام راحل به ثمر نشست و امروز تحت مدیریت داعیانه رهبر فرزانه انقلاب است.

وی تصریح کرد: انقلاب اسلامی یک انقلاب فرهنگی است. بزرگان انقلاب از شخصیت های بزرگ فرهنگی هستند. حضرت امام در سنین جوانی تألیفات زیادی دارند. مقام معظم رهبری تألیفات فراوانی دارند و در نمایشگاه کتاب امسال تألیفات ایشان از پرفروش ترین ها بودند.

اسماعیلی بیان داشت: انقلاب اسلامی بر پایه این شهادت ها و رشادت ها بنا شده است و این شجره طیبه با هیچ خباثتی لطمه نخواهد دید. این انقلاب مرهون زحمات بزرگان و شهدا است.

وی در خاتمه گفت: دشمن به دنبال دو قطبی سازی است ولی ما بعنوان مسئولین سعی داریم با لحاظ کردن آرامش و جلوگیری از دو قطبی سازی جامعه‌ شرایط و بستر مناسبی را برای کار فرهنگی درست ایجاد کنیم.

نظرات (0)

امتیاز 0 از 5 از مجموع 0 رای
نظری برای این مطلب وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

  1. ارسال نظر توسط مهمان
امتیاز به مطلب:
0 کاراکتر
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location