سرخط خبرها

رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان همدان از برگزاری کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان همدان با دستورکار مشترک بین شهرستان‌ها و استان خبر داد.

به گزارش فریاد نهاوند آنلاین ، دکتر معصومی در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان نهاوند اظهار کرد: در کشور ما ۶۳ درصد انرژی افراد از طریق نان تأمین می‌شود اما متأسفانه مصرف برخی از نان‌های صنعتی امروز نه تنها به سلامتی کمک نمی‌کند بلکه موجب مسائل گوارشی نیز می‌شود که علت عمده آن حذف سبوس از آرد است.

وی تاکید کرد: بر این اساس، اطلاع رسانی و اقداماتی از این دست در این خصوص لازم است تا مردم نسبت به مزایای مصرف نان کامل آگاه شوند و فرهنگ سازی در این خصوص به سمت مطالبه گری پیش رود تا سبوس آرد حذف نشود.

معصومی افزود: سبوس‌گیری بسیار به کیفیت نان آسیب می‌زند و چون برای کارخانه‌داران سود اقتصادی دارد و سبوس را به شکلی جداگانه به فروش می‌رسانند بنابراین به حذف سبوس از آرد اقبال بیشتری دارند.

رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان عنوان کرد: فرهنگ‌سازی در راستای مصرف نان سبوس‌دار به جای نان سفید باید انجام شود که ارشاد، آموزش و پرورش و صدا و سیما در این موضوع نقش اثرگذاری دارند.

وی همچنین با اشاره به اینکه هر سه ماه یکبار در دانشگاه علوم پزشکی همدان میزان سموم در محصولات کشاورزی پایش و بررسی می‌شود گفت: ماشین‌ آلات فرآوری تولید و پخت نان باید بروزرسانی شوند، همچنین مخمر یارانه‌ای نیز در این دستورالعمل پیش‌بینی شده است.

نظرات (0)

امتیاز 0 از 5 از مجموع 0 رای
نظری برای این مطلب وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

  1. ارسال نظر توسط مهمان
امتیاز به مطلب:
0 کاراکتر
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location