سرخط خبرها

با خدمت به مردم، قدر دان زیبائی هایش باشیم

زهرا سهرابی_خبرنگار نهاوند

 

شهر علمای فرهیخته و نام آور..

نهاوند، شهر مردمان نجیب و سختکوش..

نهاوند، شهر مردمان بی ادعا..

نهاوند، شهر شهیدان سرافراز..

نهاوند، شهر سرداران، بی ادعا..

نهاوند، شهر سرابهای خروشان.. نهاوند، شهر تاریخ و تمدن..

نهاوند، دروازه ی ورود اسلام به ایران..

نهاوند، شهری که نخستین بار از مآذنه هایش بانگ الله اکبر برخاست..

نهاوند، شهری که تاریخ در برابر آن و داشته هایش تعظیم میکند..

نهاوند، شهر لائودیسه و معبد گمشده اش..

نهاوند، شهر ابوذران شهید در دل سیاه ستمشاهی..

نهاوند، شهر باغات زیبا و مصفا..

نهاوند، شهر ولایت و ولایتمداران جان برکف..

نهاوند، دارای پیشینه ی تاریخی کهن و چندین هزار ساله..

نهاوند، کهن شهری که آثار مکشوفه اش، زینت بخش موزه ای تاریخی جهان است.

آری، شهر من، داشته های فراوان دارد و ای کاش مسئولی باشد قدر این داشته ها را بداند و برای رسیدن این شهر به توسعه و پیشرفت گامهای صادقانه بردارد!!

کاش کسی باشد که مردم این شهر را که سالهای پیشین به شادابی و سر زنده گی، شهره بودند و‌اکنون در نگاهی متوجه چهره خسته و گرفته ایشان می شوید، به همان روزها برگرداند!!

کاش کسی باشد که، قدردان نجابت این مردم باشد!!

مردم شریف نهاوند، از پیشتازان در انقلاب اسلامی و پس از آن در دفاع مقدس بوده اند و سزاوار سوختن در آتش اختلاف مسئولین نیستند!!

کاش هرکس در این شهر به وظایفش عمل کند و وظیفه خودش را به نیکویی انجام دهد، و چوب لای چرخ دیگران نشود!!

کاش مسئولین حرمت شهدا را نگه می داشتند، شهدایی که در وصیت نامه های خود، وحدت به خاطر مردم و احترام به آنان را گوشزد کرده اند تا همگان بدانند راهی برای پیشرفت و توسعه و عبور از مشکلات غیر از وحدت و هم افزایی وجود ندارد.

و به جای خود شیفتگی و وعده های سرخرمن و عمل ناشدنی، شیفته خدمت به مردم و دیار خود باشند و عاشقانه برای اعتلا و توسعه و پیشرفت این سرزمین سرافراز تلاش میکردند و میزان ارادتشان را به شهیدان ثابت می نمودند.

پیامبر گرامی اسلام" ص" نیز در کلامی شیوا، این نکته را بیان فرموده‌اند که: «سَیِّدُ الْقَوْمِ‏ خَادِمُهُمْ‏.»...رئیس و آقای هر قوم، خدمتگزار آن‌ قوم است.

مسئولین باید کرامت مردم را که همواره و همیشه پیرو رهبری و پشتیبان این نظام الهی بوده اند را حفظ نمایند و با خدمتگزاری بی منت، قدردان اعتماد آنان باشند.

تفرقه، خواست شیطان است، هرکس در این مسیر گام زند بی گمان، نسبتی با شیطان دارد ! به امید روزهای بهتر برای همشهریان گرامی...

نظرات (0)

امتیاز 0 از 5 از مجموع 0 رای
نظری برای این مطلب وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

  1. ارسال نظر توسط مهمان
امتیاز به مطلب:
0 کاراکتر
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location